Wie is Carla Gielen?

Mijn naam is Carla Gielen (1952). Ik ben in de verpleging begonnen. Na de daarvoor vereiste opleiding gevolgd te hebben, heb ik mijn loopbaan als maatschappelijk werkster voortgezet. Alhoewel ik in beide werksoorten met plezier gewerkt heb, ontbrak er voor mij iets, namelijk de koppeling tussen lichaam en geest. In de verpleging was er vooral zorg voor het lichaam en in het maatschappelijk werk probeerde ik de geestelijke weerbaarheid en vaardigheid van mijn cliŽnten te vergroten.

Dit is uiteindelijk de reden geweest, dat ik gekozen heb voor de opleidingen Ayurvedische massage en Rebalancing. Ik kan nu iets toevoegen, namelijk het verbinden van lichaam en geest.

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk voor Rebalancing en Ayurvedische massage in Zutphen.
Ayurvedische massage werkt met oliŽn en is vooral genezend. Het versterkt de weerstand en het immuunsysteem van het lichaam. Als je hierover meer wilt weten, kijk dan bij het gedeelte van mijn website over Ayurvedische massage.

Rebalancing geeft door bewustwording en massage ruimte om dichter bij je gevoel te komen. Door hier meer naar te luisteren en vooral niet in strijd met je eigen zijn te handelen, zul je meer in balans komen. Als je hierover meer wilt weten, kijk dan bij het gedeelte van mijn website over Rebalancing.
mail info@carlagielen.nl  telefoon 0575-522975